Vodolija - Horoskop
za februar 2024. god

Posao

Vodolije će biti više nego ambiciozne ove godine, zato što planeta Pluton koja vlada njihovim 10. poljem karijere i statusa, pada na njihov ascedent, dajući im veliku snagu i volju za zadobijanje moći i autoriteta. Sredinom februara taj Pluton će biti u aspektu sa Venerom i Marsom, što će doneti Vodolijama dodatnu težnju za uspehom i izlaskom na scenu i javnost. Tako da sve one Vodolije koje se bave umetnošću i to : književnošću, dramaturgijom, scenografijom, režijom, baletom mogu tadaimati veliki uspeh, i medijski propraćene nastupue i naklonost publike i kritike. Takođe svi oni koji se bave profesionalno zimskim sportovima, recimo skijaškim skokovima, skijanjem i klizanjem od 14. do 19. februara mogu imati uspha. Neke Vodolije će u ovom periodu kupiti ili prodati svoju nekretninu i to oko 24. februara.

Zdravlje

Generalno dobro u februaru za većinu Vodolija. Ipak neka se pripaze nekih nezgoda u svom domu sa strujom. 15. i 16. februara. Nikako da diraju i popravljaju neke kućne električne aparate u tom periodu, ako nisu obučeni i stručni za tu vrstu posla. Oko 9. februara mogući su kratkotrakni nepravilni otkucaji srca i skok krvnog pritiska zbog lošeg aspekta Sunca prema Uranu vladaru njihovog znaka.

Ljubav

Isto oko 9. februara moguće su neke svađe i rasprave sa partnerom u sopstvenom domu. Na nekom skijalištvu u inostranstvu na planini, moguća je lepa avantura sa nekim koga upaznaju 7.i 8. februara zbog povoljnog aspekta Venere sa Uranom koja njih predstavlja.