Horoskop preseljenja

Horoskop preseljenja ili relokacioni horoskop se pravi za bilo koje drugo mesto rođenja ali – očigledno – različite geografske kordinate. Tako dobijen horoskop govori hipotetički, o tome kako bi osoba odreagovala na odabrano mesto. Kakva bi iskustva i uslove imala, u pogledu života i rada u toj odabranoj lokaciji. One sa prave da bi nam odgovorile na pitanje, da li bi životu bio drugačiji u nekom drugom gradu, nekom drugom kraju svoje zemlje ili u nekoj drugoj zemlji. Relokaciona astrologija se vrti oko pitanja : Šta ako?

Npr: šta ako se preselim u Pariz, pobegnem na Sejšele, ili posetim Rio?

Da li će nas energija tog mesta stimulisati, po bilo kom osnovu, ili se nećemo osećati dobro na tom mestu Zbog toga što je karta napravljena za isti trenutak rođenja , planete će biti na potpuno istim zodijačkim mestima, samo će uglovi i kuće biti drugačiji.

Astrolog Džim Luis je prvi počeo da istražuje pojavu ugaonosti , sa svojom Astrokartografijom, tehnikom koju su drugi sporadično istraživali i koristili. Kompijuter izračunava svako mesto na zemlji gde bi svaka planeta bila na Ascedentu, Descedentu, Mc-u ili Ic-u, u trenutku rođenja i označava ovo mesto na zemlji. Možete pojačati uticaj svake planete ili smanjiti njen uticaj, tako što će te se kretati u sva četiri pravca po zemaljskoj kugli, a samim tim ćete menjati i vaš Ascedent , Descedent, Mc i Ic. Vaš Ascedent pretstavlja vaš pristup životu i to kako vas drugi vide. Descedent uticaj na vaše veze. Vaš Mc uključuje vašu vezu sa društvom kroz lično priznanje i karijeru, dok Ic odražava vaš domaći život kroz kuću i porodicu.

U ponudi u ovom horoskopu preseljenje možete dobiti izveštaj za željenu lokaciju u pdf formatu na 15 strana. U tom izveštaju biće podrobno analizirana potencijalno novo mesto života, u koju treba da se preselite, posetite ga ili boravite u njemu. U analizu je uključen horoskop preseljenja , astro mapa geografskog područja ili mesta koje se analizira, kao i analiza koja uključuje grafikon koji objašnjava kako se dato mesto, uklapa u životnu priču osobe, sa svih životnih aspekata kroz uticaj svih planeta na dato mesto.

Pored tog moguće je uraditi uporedni ili horoskop odnosu, koji će ukazati da li je određeno mesto, sa aspekta partnera, povoljno za život, posetu ili boravak u njemu.

Pored toga moguće je pronaći po zahtevu klijenata koje je to mesto na zemaljskoj kugli povoljno za osobu, sa aspekat: ljubavnog, poslovnog, porodičnog, kreativnog, avanturističkog itd. Vi ćete odabrati koji vas aspekt zanima, a ja ću vam pronaći takvo mesto i analizirati ga i priložiti asto-geografsku mapu toga mesta.

Primer horoskopa preseljenja – Emina Jahović (pdf, 777 kb)

Primer horoskopa preseljenja – Nemanja Vidić (pdf, 702 kb)