Solarni horoskop

Jednom godišnje oko našeg rođendana , svako od nas iskusi obnavljanje veza Zemlja-Sunce-svemir koja je postojala u trenutku kada smo rođeni. Astrološki, kažemo da se Sunce vratilo tačno u predviđeno geocentrično odstojanje koje je zauzimalo u trenutku načeg dolaska na svet. Astrološka karta koja se izračunava za tačan trenutak, kada se Sunce vraća na svoju tačnu poziciju, u kojoj je bilo u vreme našeg rođenja naziva se Solarnim Povratkom. Ali kao što je važno vreme Solarnog povratka, isto tako je važno gde se osoba nalazila u tom trenutku. Mesto gde se osoba nalazila u tom trenutku se računa kao lokacija pri izradi godišnjeg horoskopa. Upotreba neke druge lokacije, a ne one gde se osoba u tom trenutku nalazila, predstavlja kršenje osnovnih astroloških principa. Da bi se uradio horoskop za neki događaj , mora se upotrebiti tačno vreme i mesto događaja. Trenutak solarnog povratka je jedan takav događaj. Dešava se u određeno vreme. Važno je kome se dešava. Gde se ta osoba ( na koju se odnosi taj događaj) nalazi je veoma važno. To je lokacija tog događaja , na osnovu koje se radi tačan godišnji horoskop.

Godišnji ili Solarni horoskop je odličan pokazatelj u kojim oblastima života će biti najveća aktivnost. To mogu biti oblasti: vašeg ljubavnog života i braka, karijere i posla, dece, zdravlja, putovanja, škole ili visokog obrazovanja, novca, pravnih pitanja , prošlosti. On može pokazati kako ćete se emocionalno osećati za ovu godinu, koji tip ljudi će biti privučen vama. On može detaljno i vremenski precizno najaviti neke važne događaje u vašem životu kao što su : brak, razvod, rođenje deteta, dešavanja oko vaših roditelja , braće i sestara i još mnogo toga.

Interpretacija godišnjeg horoskopa počinje analizom položaje Sunca, jer je ono najvažnija zvezda u horoskopu. I tamo gde se ono nađe u godišnjem horoskopu ukazuje na oblast vašu oblast života koja će biti vrlo izražena u narednom životu. Tu počinje analiza vašeg horoskopa. Ostatak analize će tumačiti kuće , planete i aspekte koje se formiraju prema uglovima u godišnjem horoskopu, i svim ostalim aspektima koji se formiraju u godišnjem horoskopu, kao i njihovo tumačenje prevedeno na jezike običnog čoveka..

Tekst interpretacije sadrži oko 40 strana formata A4 u PDF formatu ili Word tekstu. Tekst vam možemo poslati nakon vaše uplate, e-mailom ili putem pošte na vašu adresu.