Partnerski horoskop

Detaljnim poređenjem horoskopa dvoje ljudi možemo da utvrdimo stepen usklađenosti među njima i vrstu prilagođavanja koja će biti potrebna svakom od njih da bi postigli istinski harmonični odnos sa onim drugim. Poređenje horoskopa je poznato kao sinastrija , što na grčkom znači, u bukvalnom prevodu: uzajamno spajanje zvezda. Najveća vrednost astrologije leži upravo u njenoj sposobnosti da proceni usklađenost budućih partnera. U Indiji je donedavno bio običaj da se među još sasvim malom decom obavlja veridba i sklapa brak. Iako ovakav način sklapanja brak nije odobren na zapadu, ovi brakovi nisu bili zaključeni bez prethodnog upotpunjenja savesnih astroloških pregleda natalnih budućih partera. Daleko od toga da su ovakve zajednice ishod slučajnosti ili lošeg izbora, njima predstoji više mogućnosti za uspeh od neodgovornih sklapanja brakova među još nezrelim odraslim ljudima u zapadnom svetu, čije se veze ponekad zasnivaju na prolaznoj fizičkoj privlačnosti, želji da poboljša finansijski status na račun drugog partera, opsednutost idejom venčavanja, ili nekom drugom bezvrednom razlogu.

Baš kao što iz natalnog horoskopa možete da vidite kakva je ličnost , njen karakter, temperament i svrha njenog života, i dva horoskopa rođenje se mogu uporediti da biste videli kompatibilnost dve osobe, povezanost sa prethodnim životima i svrhu zajednice. Treća natalna karta može da simbolizuje energiju i životnu snagu same veze. Kako astrologija može ovo da odredi?

Kada se dve duše spoje bilo kao muž i žena , roditelj i dete, prijatelji za ceo život, ljubavnici, rođaci ili suparnici , uvek postoji duboka svrha te veze. Uporedni ili partnerski horoskop, može da otkrije svrhu ovih veza na nivou duše.

Partnerski ili kako ga neki nazivaju Kompozitni horoskop nastaje od najbližeg srednjeg rastojanja Sunca, dva Meseca i drugih planeta u horoskopu. Kompozitne planete se stavljaju u treći horoskopski krug – izveden od srednjeg rastojanja dva MC-a koja se prvo pronađe, a zatim odredi srednje rastojanje Ascedenta dve osobe.

U tekstu o vašem kompozitnom horoskopu opisuju se osnovni potencijal nagovešten, položajem i kombinacijom svake planete u kompozitnom horoskopu. Ovaj kompozitni horoskop može da se odnosi i na poslovne partere ili prijatelje. Ali onda ne bi trebalo u obzir uzimati stvari koje opisuju seksualnu kompatibilnost.

Ponekad će biti kontraindikacije u analizi. Zato što neki aspekti ukazuju na veliku privlačnost , dok drugi pokazuju velike teškoće. To je zato što i najbolje veze u sebi imaju i određene doze neslaganja i kontradiktornosti. Na ovoj analizi je da vam ukaže gde mogu biti potencijalni izvori neslaganja i trvenja, a gde harmonije i sklada. Ova analiza će vas naučiti da sagledate i prepoznate moguće i izvore problema koji se mogu javiti u vezi i da naučite da se nosite sa njima i da unapredite vašu vezu. Ovaj horoskop je najdelotvorniji za osobe koje su najmanje jednu godinu u vezi, braku, partnersko poslovnoj vezi itd.


Primer partnerskog horoskopa – grafika (download, jpg, 133 kb)

Primer partnerskog horoskopa – Princ Čarls i Princeza Dajana (.jpg)