O astrologu

Vladimir Lazarević je rođen 1968. u Beogradu, diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a astrologijom se profesionalno bavi već 35 godina. Iza sebe ima mnogo iskustva u praktičnom radu i astrološkim analizama i predviđanjima. O tome govori i veliki broj klijenata iz zemlje i inostranstva. Radio je uspešno i u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj gde je i danas cenjen i rado viđen gost. Posebna specijalnost mu je natalna astrologija i astro-kartografija, kao i astromedicina. Gostovao je na TV i radio stanicama, a često je pisao članke i prognoze iz astrologije u dnevnim i nedeljnim novinama. Drži školu astrologije u Beogradu, a u pripremi su i neke knjige usko specijalizovane za učenike i kolege astrologe.

Deo usluga

.

a
Horoskop
a
Tarot
a
Natalna karta
a
Saveti

Neke napomene u vezi mog rada

Ja najviše volim da radim u direktnom kontaktu, lice u lice sa klijentom, jer samo tada astrolog ima najbolji uvid i najbrže saznaje od klijenta, da li je u pravu, u svojim nastojanjima da pronikne u klijentov život. Normalno da komunikacija između astrologa i klijenta traje sve dok klijentu nije nešto jasno, ili ima dodatna pitanja.

Da li je tačno ono što se vidi vezano za prošli i sadašnji život klijenta?
Što se tice horoskopa ja se trudim da idem u detalje i da opišem sve bitne događaje iz Vašeg prošlog, sadašnjeg i budućeg života. Sve bitne likove koji vas okružuju, bilo da je to uža porodica ili šira, ili poslovni parteri, prijatelji ili šire.. U stvari, najbitnije mi je da proniknem u srž stvari – u misiju i cilj Vaseg života, sadašnjeg, da popravim određene nedostatke, kod Vas i da vam ukažem, kroz savete šta treba da radite, na najbolji način, šta da izbegavate… i još mnogo toga. Pri tome nemam ‘dlake na jeziku’. Istina može nekad biti bolna, ali bolje da je prihvatite kao takvu i da izvučete neku pouku. Nikad fatalno neproričem ništa, i trudim se da klijentu uvek dam mogućnost izbora i slobodne volje, ali da ga kroz priču usmerim i ukažem gde je do sada grešio.

Ukoliko vas interesuje jedan od ovih horoskopa, javite se e-mailom na adresu lazarevicvlada23@gmail.com , ostavite tačne podatke vašeg rođenja: datum, vreme i mesto rođenja. Takođe naglasite šta Vas najviše interesuje da saznate, da bih mogao da se usresredim na to. Čim dobijem vašu porudžbinu u najkraćem vremenskom roku ću Vas kontaktirati i proslediti sve potrebne informacije o načinu uplate.

Prognoze iz medija

Politika, 2006. godina:
https://www.politika.rs/sr/clanak/18554/STA-KAZU-ZVEZDE


Ostali časopisi: