Ribe
Horoskop za 2024.

Posao

Ribe će ove godine osetiti pritisak u svakom aspektu života jer se planeta Saturn nalazi u njihovom 1. polju koje pokazuje njihovu ličnost, smelost, tendencije, individualnost i način na koji se izražavaju. Ona pokazuje kako nas drugi vide i način na koji želimo da nas drugi vide. Ona predstavlja i naše telo, zdravlje , naš pristup životu i pogled na svet itd. Ovo sa poslovnog aspekta znači da će imati na poslovnom planu, mnogo manje slobode, a više obaveza koje sam posao nameće i pretpostavljeni. Stari poslovi i zadaci koji nikad nisu završeni sada se moraju završiti, uz dosta veći napor na poslu.Nadređeni će Ribama davati mnogo više obaveza i odgovornosti, nego što bi one želele. Ne bi trebalo da započinju nove projekte jer bi za nekoliko godina otkrili da nemaju materijalne i psihološke resurse da ih završe. Ova godina biće uspešna za sve Ribe koje se bave prirodnim naukama. Takođe poljoprivredom, hemijom , građevinom i trgovinom. Dobar profit od ovih delatnosti mogu očekivati sredinom januara, sredinom aprila, i početkom oktobra. Neke Ribe će započeti privatan biznis ili već u junu prihodovati od njega. To može imati veze sa trgovinom , transportom i telekomunikacijama. Ipak moguće su neke štete i havarije , sredinom avgusta, vezane za te vrste tih privatnih poslova.

Zdravlje

Mogući su tokom godine hronični problemi sa reumom, i bolovi u kičmi i zglobovima. I prvoj polovini marta mogući su problemi kardio –vaskularne prirode, prevshodno povišen pritisak i nepravilan rad srca. Takođe su u maju mesecu kod nekih Riba mogući problemi sa štitnom žlezdom. Neke Ribe mogu da imaju hiruške intervencije na stomaku ili vratu u julu mesecu.

Ljubav

Ništa posebno neće se dešavati Ribama ove godine na ljubavnom planu. Biće sredinom februara moguće neko poznanstvo kod prijatelja ili preko prijatelja. Neke će se Ribe zaljubiti pored vode u neku osobu sredinom maja , ali to će više da bude, njihova idealizacija i platoska veza nego nešto ozbiljno.U prvoj polovini jula moguća je neka veza Ribama na moru sa nekom mladom i romantičnom osobom. Krajem avgusta ili sredinom septembra nekim Ribama sledi razočanjenje u partnera i raskid. Sredinom decembra nekim ribama će se destiti strasna veza sa nekim koga upoznaju preko posla ili poslovnom putovanju.