Blizanci
Horoskop za 2024.

Posao

Dosta teška godina za Blizance na poslovnom planu. Pre svega zbog planeta Saturna i Neptuna koji borave u njihovoj 10. kući, posla i karijere. Ovo će pre svega kod Blizanaca doneti mnogo više obaveza i odgovornosti na poslu , ali i mogućih teškoća , poslovnih promašaja , sukoba sa autoritetima i pretpostavljenima, gubitak posla i pretrpljene štete na poslu usled viših sila. Ipak uspeh u karijeri mogu imati oni Blizanci koji su u politici i državnom aparatu, ministarstvima i to krajem januara i početkom februara. Takođe oni Blizanci koji se bave medicinom i farmacijom , proizvodnjom i prodajom kozmetike , kućne hemije , uspehe od svoje profesije i novčane dobitke mogu imati sredinom maja meseca. Taj mesec je značajan za umetnike i sportiste koji takođe mogu imati uspeha u aprilu i maju. Ipak mnogi Blizanci će osetiti olakšanje na poslu i životu, kada Jupiter uđe u sazvežđe Blizanaca, početkom juna ove godine. To će im doneti blagorodan uticaj na njihov život i na poslovni plan. To će posebno osetiti oni Blizanci koji se bave Avio- industrijom, saobraćajem i transportom, kao i telekomunikacijama i medijima, i to baš početkom juna kada Jupiter uđe na prvi stepen Blizanaca. Ipak neka se neki Blizanci pripaze gubitaka, kroz sudske sporove sa poslovnim partnerima,i štete koja može da iz zadesi sredinom avgusta i polovinom decembra.

Zdravlje

Generalno dobro ove godine za većinu Blizanaca, naročito od druge polovine godine, baš zbog tog blagotvornog uticaja Jupitera koji će od početka juna početi da boravi u njihovom znaku. Neki Blizanci bi u ovom periodu mogli da se neplanirano ugoje, i da dobiju višak kilograma, zbog povećanog apetita. Sredina avgusta je rizična i kritična za neke Blizance u saobrajaću i bavljenju vodenim sportovima, naročito motornim. Neka izbegavaju sve rizične situacije 13. i 14. kao i 20. i 21. avgusta, a ako mogu i putovanja. Ako ovaj savet ne budu poštovali, moguće su povrede ruku i nogu.

Ljubav

Sredinom januara moguće je neko poznanstvo sa nekom osobom koja radi u zdravstvu ili je Blizanci upoznaju u nekoj zdravstvenoj ustanovi. Do sredine maja moguće su tajne veze sa oženjenim muškarcima ili udatim ženama. Neki Blizanci će izgovoriti sudbonosno Da početkom juna neki će se i razvesti sredinom avgusta ili sredinom decembra. Biće to mnogo bolan razvod sa gubitkom imovine na štetu Blizanaca. Mesec novembar biće najsrećniji u ovoj godini za Blizance. Tada će se mnogi veriti , uploviti u bračnu luku, ili stupiti u ozbiljnu vezu. 4. 16. 17. novembar su najpovoljniji da im se ostvare ove lepe stvari.