Rak - Horoskop
za februar 2024. god

Posao

Svi oni Rakovi koji rade za vojsku , u obrazovanju, bave se medicinom , ekonomijom,trgovinom , umetnošću, radom u velikim multinacionalnim kompanijama, mogu imati velikog uspeha u svojim zanimanjima u periodu od 15. do 24. februara. Tada mogu očekivati neka unapređenja na svojim poslovima, priznanja i veću dobit. Neki Rakovi u periodu između 14. i 17. februara mogu imati dobitke od partnera ili nekog nasledstva. Neki pak mogu imati veće dobitke tada u igrama na sreću, kladionicama i slično. Neki Rakovi će učestvovati 29.febrara na nekim konferencijama, aukcijama, seminarima. Oni koji se bave umetnošću tog dana mogu imati uspeha, u vezi otvaranja nekih izložbi , prezentacija. U tom periodu i profesionalni sportisti mogu imati uspeha.

Zdravlje

Generalno u drugoj polovini februara, tačnije između 21. i 24, mogući su kardio-vaskularni problemi . Oni mogu prevashodno da se odnose na zapušenje neke vene ili krvnog suda, u predelu potkolenice i lista. Ovo može biti veoma opasno, pa ako osete u tom periodu bolove u nozi , neka se hitno jave lekaru. Takođe neki Rakovi mogu imati hiruške intervencije 15. februara na stomaku. Najverovatnije može biti želudac ili žuč u pitanju.

Ljubav

Moguće su neke svađe sa partnerom 15. i 22. febrara . Povod za te svađe mogu biti novčane , tj. materijalne prirode. Neke slobodne Rakove u tom periodu očekuje početak strasne veze sa nekim koga su nedavno upoznali. Taj povoljan period biće između 22. i 27. februara.