Jarac - Horoskop
za februar 2024. god

Posao

Jarac je najambiciozniji znak zodijaka uz Ovnove. On će i u februaru težiti velikim i krupnim poslovima, koji imaju veze sa transportom , trgovinom, bankarstvom, berzom, organizacijom kurseva, škola i izložbi. Biće jako aktivnioni Jarčevi koji se bave trgovinom duvana, čajevima, alkoholom, proizvodnji konzervi, pomorstvom, ribolovom. I svi oni Jarčevi koji rade za lučke kompanije, i sve kompanije u vezi sa morem, i brodskim turizmom. Svi oni mogu imati uspeha i dobit od svojih profesija u peridu od 07. do 10. februara. Neki Jarčevi će imati ekstremeno velike zarade i dobiti od 15.do 19. februara zbog dobrih aspekata Venere, Marsa i Plutona koji se tada nalaze u njihovoj 2.kući novca , dobiti i materijalnih sredstava.

Zdravlje

Uglavnom dobro za većinu Jarčeva u ovom mesecu. Mogući su manji kardio-vaskularni problemi oko 15.i 16. februara , izazvani zbog nekih novčanih neplaniranih troškova ili gubitaka utakmice voljenog kluba za koji Jarčevi navijaju. Takođe Jarčevi moraju da se pripaze i saobraćaja i hodanja na klizavoj površini pred kraj februara. I to 24. i 25. i 27. i 28. , tada bi mogli da povrede udove, ako budu neoprezni.

Ljubav

Ništa se posebno neće dešavati Jarčevima u februaru na ljubavnom planu. Moguća je neka kratkotrajna avantura sa nekom razvedenom osobom oko 7. februara, koju upoznaju na nekoj kulturno-sportskoj manifestaciji. 24. februara moguć je seks sa nekom starijom osobom od njih koja stanuje u komšiluku.