Škorpija
Horoskop za 2024.

Posao

Škorpije koje imaju posao za vojnu industriju, elektroniku , medije, medicinu i sport imaće najviše uspeha u ovoj godini od svojih profesija. Svi oni koji se bave kinematografijom, muzikom, pa i profesionalnim sportom , najveći uspeh će imati sredinom marta i sredinom maja. Neke Škorpije će početkom juna imati velike dobitke od privatnog posla , koji može biti vezan za trgovinu, saobraćaj i telekomunikacije. Oni Škorpioni koji se bave poljoprivredom , uzgojem voća i povrća, gajenjem krupne stoke imaće odlično proleće. Od marta pa sve do kraja maja biće im uspešan i berićetan period. Ipak u avgustu i krajem decembra neke Škorpije mogu imati novčane gubitke, ulaganjem u neke pogrešne i rizične investicije u turizmu, ugostiteljstvu i transportu.

Zdravlje

Ove godine većina Škorpiona će imati dobro zdravlje. Neka se pripaze nekih padova i povredea na ledu i snegu, i to blizu svoje kuće , sredinom februara. Između 5. i 11. juna neka se prpaze u saobraćaju. Neka izbegavaju vožnju, a naročito prevoznim sredstvima, kakva su električni trotineti, mopedi, motori i bicikla. Mogući su padovi sa istih i povrede udova. Avgust je posebno kritičan i zahteva puno opreza. 13.i 14. i 20. i 21. avgust. Trebalo bi da izbegavaju vožnju gliserom i motornim čamcima. Takođe treba da izbegavaju vožnju kolima i bilo kakva putovanja tih dana ako je moguće. Početkom novembra i krajem decembra mogući su neki problemi kardiovaskularne prirode, povišen pritisak i ubrzan rad srca.

Ljubav

Do kraja maja zbog blagonaklonog uticaja planete Jupiter u njihovom 7. polju braka i partnerskih odnosa mnogi Škorpioni će uploviti u brak i izgovoriti sudbonosno da. Neki će u istom tom periodu ući u ozbiljne veze ili se veriti. Kraj januara, kraj marta, a naročito druga polovina maja povoljna je za ta dešavanja.