Bik
Horoskop za 2024.

Posao

Pošto je Jupiter sve do kraja maja nalazi u sazvežđu Bika, mnogi Bikovi više nego obično imaće uspeha na poslovnom planu. Naročito oni Bikovi koji se bave krupnim kapitalnim investicijama u rudarstvu, naftnoj i hemijskoj industriji i to početkom febuara meseca. Oni Bikovi koji se bave pomorstvom , brodogradnjom, turizmom , trgovinom morskim plodovima, mogu imati veću dobit krajem maja. Neki Bikovi mogu započeti i privatan biznis sa građevinskim materijalom i opremanjem unutrašnjeg prostora, i to sredinom januara i sredinom aprila.Neki Bikovi koji se bave štamparskom i izdavačkom delatnošću i različitom vrstom informacionih usluga mogu imati uspeha početkom juna. Opet neki Bikovi mogu imati štete i gubitke polovinom avgusta, naročito oni koje se bave transportom i špedicijom, što kopnenim , što vodenim putem. Ovo može biti izazvano nekih saobraćajnim nezgodama ili prirodnim katastrofama.

Zdravlje

Generalno dobro ove godine . Moguće su neke upale grla i angine, krajem februara, takođe i vaskularni problemi sa venama na nogama u istom periodu. Takođe u maju su mogući problemi sa štitnom žlezdom. , a u avgustu neka se pripaze nekih povreda ruku i nogu , između 13. i 14. kao i 20. i 21. avgusta.

Ljubav

Ove godine neke Bikove čeka veza na poslu kojim se bave, sa nekim kolegom, ili koleginicom. A neke i sa nekim šefom ili direktorom, naročito sredinom februara, početkom aprila, krajem maja i početkom decembra. Nekim Bikovima se dugogodišenje prijateljstvo može pretvoriti u vezu. I to naročito početkom avgusta i krajem maja. Neke Bikove na letovanju oko 14 jula , očekuje strasna avantura.