Ovan - Horoskop
za februar 2024. god

Posao

Za većinu Ovnova ovaj mesec februar biće uspešan na poslovnom planu. Mnogi Ovnovi će biti vrlo ambiciozni i preduzimljivi da ostvare svoje poslovne ciljeve koje su zacrtali ili započeli početkom ove godine. Povoljni tranziti Marsa njihovog vladara u Jarcu, u njihovom 10.polju posla i karijere, govori u prilog ovim njihovim nastojanjima. U prvih 10 dana februara uspeh će imati svi Ovnovi koji se bave politikom, elektronikom, građevinarstvom, rade u vojsci, imaju veze sa rudarstvom , šumarstvom i industrijom obrade drveta, poljoprivredom, trgovinom i proizvodnjom obuće , kože i tekstilnom industrijom . Svi oni mogu imati dobiti i uspeha u svojim profesijama u periodu od 07. do 11. februara. Neki Ovnovi koji se bave umetnošću i to : muzikom , filmskom i pozorišnom umetnošću, slikarstvom itd, sredinom februara između 17. i 22. mogu imati veliki uspeh, javne nastupe i dobiti priznanja i dobre kritike za svoj rad.

Zdravlje

Početkom febrara , Ovnovi mogu osetiti bolove u kolenima i skočnim zglobovima, prevashodno reumatske prirode. Između 14.i 15. februara moguć je problem kardio-vaskularne prirode, pre svega venski sistem na nogama.Moguće je pojavljivanje tada, nekog tromba u nozi. Ako dođe do jakih bolova tih dana u listu noge, neka se Ovnovi ne šale i ne misle da će to proći samo od sebe, neka odmah potraže pomoć lekara. Tih nekoliko dana sredinom februara od 12. do 15, Ovnovi mogu biti mnogo nervozni, razdražljivi , eksplozivni, pa neka se pripaze nekih neželjenih komplikacija i svađe u javnosti i na ulici. Moguće su tuče sa težim posledicama gde oni mogu izvući deblji kraj.

Ljubav

Ovnovi u periodu od 21. do 23. februara mogu stupiti u neku strasnu vezu sa lepom mladom osobom koju upoznaju preko prijatelja ili prijateljica. Početkom februara može početi flertovanje sa nekom mladom koleginicom ili kolegom sa posla. Koje se može završiti seksom oko 16. februara.