Bik - Horoskop
za februar 2024. god

Posao

Bikovi će početkom februara biti vrlo aktivni na poslovnom planu. Naročito oni Bikovi koji se bave finansijskom ekonomskim naukama, menadžmentom, rukovojđenjem, umetnošću, dizajnom, kulinarstvom, poslastičarskom delatnošću i kozmetikom, tj.šminkom. Svi oni mogu imati dobiti od ovih svojih poslova i delatnosti 11.i 12. februara, kao i 26,27,28. februara. Mnogi Bikovi će prvu polovinu februara provesti u inostranstvu, bilo iz poslovnih, turističkih ili porodičnih razloga. Oni Bikovi koji borave tamo iz poslovnih razloga , sklopiće između 07. i 08. februara velike poslove sa inostranim partnerima. Slikari , dizajneri , modni kreatori, arhitekte , tada mogu imati neke izložbe, prezentacije i revije u inostranstvu.

Zdravlje

Neka se Bikovi pripaze povreda nogu , pogotovu na snegu , ledu i klizavom zemljištu 11. i 17. febrara. Takođe u drugoj polovini februara, mogući su problemi sa slabom cirkulacijom na nogama i to 22, 23, i 29. februara. Bikovi koji su rođeni u prvoj dekadi svojeg znaka od 21.do 30 aprila mogu tokom februara imati problema sa usporenim metabolizmom i pojačanim apetitom, biti skloni gojenju. Pre svega zato što se planeta Jupiter nalazi u na njihovom Ascedentu sve do kraja februara.

Ljubav

Sredinom februara neke Bikove će na poslu zadesiti sudbinska ljubav, sa nekim sa kojim su vezani još iz prethodnih života. Od 15. do 17. mogući su ti sudbinski susreti sa nekim osobama koje sreću na poslu koji obavljaju. Takođe neki Bikovi će ući u ozbiljnije veze i brakove u drugoj polovini februara, ili otputovati sa partnerom na neku romantičnu destinaciju u inostranstvo.