Škorpija - Horoskop
za februar 2024. god

Posao

Mnoge Škorpije će pokrenuti neki privatni biznis zato što njihov vladar planeta Pluton dolazi u nihovo poljle početkom februara, a ona predstavlja kod njih , izmeđuostalog i privatni posao. Pa će neke Škorpije pokrenuti proizvodnju i prodaju elektro-opreme npr: električno osvetljenje, elektronika, proizvodnja i prodaja oružja. Neke Škorpije će pokrenuti i poslove u vezi grejanja, tako što će proizvoditi i prodavati: peći, šporete na gas , radijatore itd. Neki će pokrenuti biznis sa pogrebnom preduzećem i krematorijumom. Sve ovoće se dešavati u periodu od 14. do 18. februara , zbog aspekta Venere i Marsa sa u Plutonom njihovom planetom u 4. polju privatnog biznisa. Ipak neka se pripaze nekih havarija i šteta u halama u kojima obavljaju tu proizvodnju, zbog lošeg aspekta Marsa sa Jupiterom u periodu od 24. do 28. februara.

Zdravlje

Oko 15. februara neka se pripaze povreda u kući , nekogo klizanja u kuhinji ili kupatilu. Moguće su povrede nogu. Takođe moguće su neke upale i infekcije mokraćnih kanala i bešike oko 21. februara.

Ljubav

Neki vrlo erotični i puni seksualnog naboja odnosi, predstoje im sa partnerom , u periodu od 15 do 18. februara. Takođe slobodne Škorpije mogu upoznati nekog u komšiluku sa kojim mogu stupiti u strasnu vezu oko 22. februara.