Blizanci - Horoskop
za februar 2024. god

Posao

Početak februara za Blizance nosi uspeh na poslu , i to naročito onim Blizancima koji se bave sredstvima masovnih informacija, internetom, programiranjem, mobilnom telefonijom, posredništvom, rukovođenjem , menadžmentom, takođe i medicinom, farmacijom i psihologijom, i to sve zbog povoljnog aspekta Merkura,njihovog vladara sa Neptunom vladarom njihovog 6. i 10. polja posla i karijere. Sve će im se to dešavati u periodu od 01. do 06. februara. Neki će studenti Blizanci uspešno položititi neke ispite na svojim fakultetima. Neki Blizacni će u periodu od 26. do 29. februara otvoriti i započeti privatan biznis vezan za trgovinu kućnom hemijom, zdravom hranom, pomoćnim lekovitim sredstvima. Neki od njih mogu otvoriti salone za negu i lepotu, klinike estetske hirurgije, spa centre i uopšte turističko ugostitljske komplekse.

Zdravlje

Sredinom februara, negde u periodu između 13. i 16. neka se Blizanci pripaze povreda nogu, izazvane nekim padovima na klizavom terenu. Između 28. i 29. februara, neki Blizanci će imati respiratornih problema. Zadesiće ih neka prehlada ili neki virus. U svakom slučaju trebalo bi u zimskom periodu da jačaju imunitet.

Ljubav

Neki Blizanci će upoznati nekog u periodu od 08.do 10. februara u inostranstvu, na nekom putu. Opet neki Blizanci u tom periodu mogu otići sa svojim partnerom tajno , na neko kraće putovanje u inostranstvo. Tajno, zato što taj njihov partner nije sloboda, u braku je ili u ozbiljnoj vezi. Ovaj susret sa tim svojim partnerom mogu ponoviti i 24. i 25. februara. Biće to opet odlazak na neki vikend van mesta stanovanja. 28. i 29. februara neki Blizanci će započeti tajnu vezu sa nekimom osobom sa posla , sa kojom zajedno rade.