Ribe - Horoskop
za februar 2024. god

Posao

Sve one Ribe koje rade u velikim inostranim korporacijama, bave se spoljnom trgovinom, veleprodajom, saobraćajem, transportom i špedicijom, proizvodnjom voća i povrća, vina, mogu imati veliki uspeh i dobit, u og svog mesecu februaru od svojih poslova koji obavljaju. Taj period za njih je povoljan u periodu između 26. i 29. februara. 8. februar će biti značajan za sve one Ribe koje su vezane za državni aparat i neke političke stranke. Tog dana im je moguć veliki uspeh i postavljenje na neku rukovodeću poziciju. Sredinom februara, tačnije oko 14. i 15. neke Ribe će kupiti ili uvesti jako dobar auto iz inostranstva.

Zdravlje

Između 9. i 11. februara mogući su neki kardio-vaskularni problemi Ribama zbog lošeg aspekta Sunca njihovog vladara 6.polja zdravlja sa Uranom. Takođe neka se pripaze 24. i 25. februara neke ozbiljne respiratorne infekcije koja kod nekih Riba može da izazove upalu pluća i visoke temperature.

Ljubav

između 3. i 4. februara moguće je poznanstvo sa nekom osobom u inostranstvu pored vode. Nekim Ribama je tada moguća veza sa nekom kolegom ili koleginicom sa fakulteta koji studiraju, zbog povoljnog aspekta Merkura sa njihovim vladarem Neptunom. 13.i 14. februara je moguće da neko prijateljstvo preraste u emotivnu vezu, zbog povoljnog aspekta Venere sa njihovim vladarom Neptunom.