Ovan
Horoskop za 2024.

Posao

Planeta Jupiter do kraja maja Ovnovima boravi u njihovoj drugoj kući novca, materijalnih vrednosti i pokretnih sredstava, što će im doneti odlične mogućnosti za zaradu i dobit. Naročito će dobro proći oni Ovnovi koji su zapošljeni, ili bave proizvodnjom i prodajom hrane, kupne stoke , tj. mesnih prerađevina. Takođe ovo će biti dobra godina svim onim Ovnovima koji se bave i investiraju u građevinarstvo, i onima koji su vezani za transport, naročito Avio-saobraćaj. Njima će posebno biti uzpešno od juna meseca, kada mogu da očekuju veću materijalnu dobit. Onima koji se bave hotelijerstvom i ugostiteljstvom , a takođe i medicinom, naročito privatnom praksom, bilo da poseduju , klinike , bolnice, apoteke, ordinacije itd, enormne dobitke mogu očekivati u periodu mart i april. Godina je povoljna za sve Ovnove koji se bave akcijama i berzom, ili trgovinom hartijama od vrednosti, Bitkoinom i slično. Oni mogu očekivati velike dobit u aprilu mesecu.

Zdravlje

Ove godine neki Ovnovi mogu imati probleme sa štitnom žlezdom u prvoj polovini marta . Takođe moguće su neke fizičke povrede nogu i skočnih zglobova 5.i 6. i 12. i 13. aprila. Zbog uticaja planete Neptun na njihovom Ascedentu , počev od maja pa sve do sredine septembr,a neki Ovnovi će imati problema sa zavisnošću od alkoholizma, narkotika i lekova za smirenje. Treba da izbegavaju vožnju autom 16 juna, a naročito krajem avgusta i početkom 3. i 4. septembra naročito ako budu u alkoholisanom stanju i pod sedativima ili drogama.

Ljubav

Mnogi Ovnovi ove godine mogu biti zavedeni , ali veze im mogu kratko trajati ili biti nestabilne, zbog planete Neptun koja je blizu njihovog Ascedenta, sve od maja pa do polovine septembra. Planeta Neptun je planeta iluzije i obmane, pa se oni mogu zaljubiti u tom periodu, gledajući partnera ružičastim očima i veravati i njihova obećanja i izlive nežnosti. Ali neka budu oprezni , to ne može dugo trajati i prave namere partnera mogu biti brzo razotkivene, a oni mogu biti duboko povređeni i razočarani. Neka nova poznanstva Ovnovima mogu se desiti na poslu u prvoj polovini februara.Takođe neka poznanstva u periodu sredina maja, a nešto novo mogu upoznati na moru ili pored vode, krajem juna. Neke svađe u vezama ili braku, pa i raskidi istih , mogući su sredinom juna, sredinom avgusta i između 10. i 15. decembra.