Vaga
Horoskop za 2024.

Posao

Ove godine biće dobra i uspešna za one Vage koje rade poslove vezane za naftnu i hemijsku industriju, u farmaciji i medicini, i to sredinom maja meseca. One Vage koje rade u osiguranju , bave se konsaltingom, aritekturom, advokaturom, imaće uspeha početkom godine i to sredinom januara i sredinom februara. Neke Vage će u aprilu mesecu imati velike prihode i dobitke od dobijanja nekog nasledstva u vidu nekretnina i zemljišta. I sve Vage koje se bave privatnim biznisom do polovine godine imaće uspešnu godinu, i neke velike prihode od njihovih delatnosti početkom juna meseca. Ti prihodi su vezani i mogući od neke trgovine sa inostranstvom i poslovanju sa strancima,kao i od nekih špekulacija na berzi i igara na sreću. I to baš u periodu od 21. maja do 11. juna. Ove godine Vage mogu imati poteškoća u radu sa kolegama na poslu. Biće dosta svađa, ogovaranja, podmetanja , nekih afera, krađa i slično. Neka se pripaze toga početkom i krajem aprila , sredinom juna, a naročito krajem avgusta.

Zdravlje

Ove godine dosta Vaga će imati probleme sa hroničnim bolestima. Kičmom i zglobovima i venskim sistemom na nogama. I to u drugoj polovini marta meseca. Neke Vage će patiti od problema sa disanjem i plućima, naročito u avgustu i decembru mesecu. Zbog boravka planete Neptun u njihovom 6.polju zdravlja, moguće su pogrešne dijagnoze od strane lekara jer je Neptun pun iluzija i obmane. I više nego obično , ove godine će neke Vage biti sklone konzumiranju alkohola , droga i sredstava za smirenje. Baš zbog boravka te planete Neptuna koji se nalazi u njihovom 6.polju. Mnoge Vage bi zbog ovih poroka i slabosti trebalo da potraže neke savete i terapije od stručnih lica. Psihijatara i psihologa. Te psihosomatske krize su moguće već početkom januara, krajem marta i početkom aprila, kao i sredinom juna. A u avgustu neka se sve Vage pripaze saobraćaja i nekih saobraćajki . U kojima ozbiljno mogu da povrede ruke i noge. Kritični datumi su 13. i 14. 20. i 21. avgust.Neka tada negde ne putuju i nevoze se sam,i ni sa partnerom.

Ljubav

Nekako mirna godina u ljubavi za Vage: Ali zbog planete Neptun koja iz 6. polja prelazi u 7. polje braka i partnerskih odnosa, neke će se Vage razočarati u partnera , bilo da su u vezi ili braku. One će iz opijenosti i zaljubljenosti doći u fazu razočarenja i realnog sagledavanja kvaliteta veze i partnera, i doći će do njihovog otrežnjenja. Ti periodi će biti početak aprila, sredina juna, kraj avgusta. Slobodne Vage će ući u ozbiljnu vezu početkom februara. Krajem juna , takođe Vagama,predstoji,jedan lep i strastan moment na odmoru. Moguća je neke avantura kratkotrajna u inostranstvu sredinom avgusta. Takođe u prvoj polovini oktobra nekim Vagama predstoj veza sa nekim rukovodećim licem na poslu na kojem rade. A sredinom decembra moguće je poznanstvo sa nekim koga upoznaju na nekoj kulturno- sportskoj manifestaciji.Neke Vage će ove godine sredinom maja dobiti prinovu ili će ostati u drugom stanju.