Strelac - Horoskop
za februar 2024. god

Posao

Strelčevi će biti puno poslovno aktivni naročito u prvoj polovini godine jer njihov vladar Jupiter pada u 6.polje posla. On će takođe i u februaru biti u 6.polju posla i praviće dobar aspekt sa Saturnom u njihovom 4. polju privatnog biznisa. Sve ovo će im doneti povoljne mogućnosti za započinjanje krupnih poslova vezanih za poljoprivredu i to ( voćarstvo, vinogradarstvo, zemljoradnju), uzgoj krupne stoke , zatim proizvodnju kućnog nameštaja, nameštaja za turizam i ugostiteljstvo. Neki Strelčevi će započeti biznis sa građevinom i građevinskim materijalom, drugi će pak otvarati turističko ugostiteljske objekte na vodi, pored vode. Svi oni koji se već bave ovim delatnosima i poslovima imaće veće dobitke od svog biznisa 7.i 8. februara i od 24. do 29. februara.

Zdravlje

Mogući su problemi sa štitnom žlezdom 8. i 9. februara zbog lošeg aspekta Merkura prema Uranu. Takođe pred kraj februara Marsa i Venera prave loš aspekt sa Jupiterom njihovim vladarem u njihovoj 6. kući koja predstavlja zdravlje i fizičku konstituciju. Ovaj loš aspekt ukazivaće na moguće probleme sa želudcem, izazvane uzimenjem neke masne hrane i slatkiša. 29. februar je dan kada bi Strelčevi trebali da se pripaze šta unose u organizam i da drže dijetu.

Ljubav

Na nekom kratkom putu oko 15. februara može im se desiti strasna avantura, takođe krajem februara moguć je odlazak na neki romantični vikend sa partnerom. To može biti 24. i 25. februara, negde pored velike vode, mora , jezera itd.