Lav
Horoskop za 2024.

Posao

Lavovi treba da iskoriste blagotvoran uticaj Juptera u njihovom 10. polju posla i karijere sve do kraja maja. Najviše će imati uspeha i dobiti oni Lavovi koji se bave proizvodnjom i prodajom hrane, poljoprivredom , uzgojem krupne stoke, uzgojom ribe. Takođe oni Lavovi koji se bave krupnim biznisom, radom u velikim multinacionalnim kompanijama, bankama, zakonodavstvu, pravosuđu , visokom obrazovanju, mogu imati uspeha i dobiti srednom janura i sredinom februara i tokom aprila. Profesionalni sportisti mogu imati veliki uspeh sredinom maja. Početkom juna neki Lavovi će započeti krupan biznis sa poslovnim partnerima.

Zdravlje

Prva polovina godine biće uglavnom dobra za većinu Lavova, što se tiče zdravlja. Neki Lavovi u avgustu mogu imati fizičke povred i bolesti pluća i creva, tj. organa za varenje. Neke od njih očekuju tada i hiruške intervencije. Krajem decembra može doći do nekih problema sa kičmom i kostima, više reumatskih, nego nekih problema izazvanih povredama. Znači savet za Lavove u decembru: utopljavaj te se i slojevito oblačite prilikom izlaska napolje.

Ljubav

Nekim Lavovima sredina aprila može doneti stupanje u brak, a nekima prinovu. Neki će Lavovi početkom februara imati rasprave, svađe i raskide sa partnerima. Slobodnim Lavovima sredinom maja stoji zaljubljivanje i strasna emotivna veza sa nekom osobom koje su upoznale na poslu , ili preko posla. Oko 15.oktobra ih očekuje nezaboravna avantura sa nekim ko živi u njihovoj blizini, u komšiluku.