Devica
Horoskop za 2024.

Posao

Device koje rade poslove izvoza i uvoza, proizvodnje hrane, voća i povrća , imaće uspeh i dobit od svojih poslova krjem marta i početkom aprila. One Device koje se bave i rade u energetici i elektronici, železničkom i avio transportu,najveće uspehe imaće u aprilu i maju. Moguće su neke štete Devicama koje se bave privatnim poslom sredinom avgusta, usled nekih havarija, kvarova, transportnih problema i vremenskih nepogoda, koje će uticati na njihov privatni biznis. Ipak neke Device će uspešno započeti privatni biznis,krajem maja i početkom juna. I to u poslovima IT sektora , kibernetike, elektronike, interneta itd. U tom periodu i neki sportisti koji su vezani za trčanje, biciklizam, borilačke sportove i automobilizam mogu imati veliki uspeh.

Zdravlje

Uglavnom dobro cele godine . Mogući su manji problemi sa štitnom žlezdom i želudcem u provoj polovini jula. Neki tada mogu imati i hiruške intervencije na stomaku. Neke Device mogu sredinom novembra imati probleme sa kičmom i išijasom.

Ljubav

Uopšte nepovoljna godina za Device. Trenutno se u njihovom 7.polju braka i partnerskih odnosa nazale dve planete , Saturn i Neptun. Oni mogu dovesti do toga da veza ili brak im budu teški, sa puno obaveza, neslaganja, tuge, razočarenja.Mogući su razlazi , razvodi, a bogami i gubitci partnera. Početakom januara , moguće su svađe oko neke prevare partnera sa drugom osobom. Sredinom maja i sredinom septembra, može doći do teških svađa i rastavljanja sa partnerima. Slobodne Device mogu uploviti u neku strasnu vezu , početkom februara meseca. To će se desiti na nekom odmoru na planini. Početkom juna neka se pripaze poblematičnih veza sa nekom osobom sa posla, a koja je pri tome zauzeta ili u braku. Zbog te veze mogu imati puno problema i komplikacija. U provoj polovini jula predstoji im lepa kratkotrajna avantura , verovatno u inostranstvu na moru, sa osobom stranog porekla.