Lav - Horoskop
za februar 2024. god

Posao

Prva polovina godine može biti uspešna za Lavove u sveri biznisa, zato što planeta Jupiter boravi u njihovom 10.polju posla i karijere. On se i u februaru nalazi u njihovom 10 . polju karijere, praveći celog meseca povoljan aspekt sa planetom Saturn. Ovo govori u prilog tome da će ovo biti uspešan mesec za sve Lavove koji rade kao rukovodioci u velikim kompanijama, bave se bankarstvom i osiguranjem, trguju građevinskim materijalom ili rade pak u mesnoj industriji. Takođe uspešan mesec za sve Lavove koji se bave voćarstvom, vinogradarstvom, zemljoradnjom, trgovinom ribom i morskim plodovima. Svi oni mogu imati dobiti od svojih poslova i delatnosti krajem februara i to 24, 25 i 29. februara.

Zdravlje

Pred kraj februara mogući su Lavovima neki respiratorni problemi od 24. do 29. februara. Isto u tom periodu neki mogu imati reumatskih bolova u kostima.

Ljubav

Između 08. i 10. februara neki Lavovi će prekinuti svoje veze i partnerstva, zato što će i oni i njihov partner želeti slobodu i nazavistnost. Ovo će biti dosta stresan mesec Lavovima na ljubavnom planu. Mnogi će se roditelji mešati u njihove veze i brakove, i to naročito od 15. do 20. februara. Negde oko 24. januara , noću na nekom izlasku Lavovi će upoznati neku zgodnu osobu , vrlo uspešnu u svom zanimanju, sa kojom mogu ostvariti perspektivnu vezu u bliskoj budućnosti. Neki Lavovi će tih dana stupiti u neku avanturu sa osobom sa kojom zajedno rade.