Jarac
Horoskop za 2024.

Posao

Ovo je dobra godina za Jarčeve koji rade poslove u državnom aparatu i ministarstvima , i svim onima koji su kroz neke društvene političke oranizacije vezani za politiku. Dobar period za njih je sredina Januara i prva polovina februara. Svi oni Jarčevi koji se bave turizmom i ugostiteljstvom, trgovinom ,imaće najveći uspeh u aprilu mesecu. Takođe svi oni Jarčevi koji se bave proizvodnjom i prodajom nameštaja , pomorstvom i bradogradnjom , kao i trgovinom ribom i morskim plodovima, trgovinom kafom, duvanom, alkoholom imaće veće novčane prihode sredinom maja meseca . Tada je dobro za sve Jarčeve da se okušaju u igrama na sreću, kao i ulaganjem na berzi ili kupovinom bitkoina i drugih valuta, jer su mogući veliki novčani dobitci sredinom maja, i to 8.12. i 17. maja. Tada su mogući i neki veći svim onim Jarčevima koji se bave profesionalno fudbalom. Sredinom avgusta i sredinom decembra, moguće su neke štete i nepredviđene komplikacije u saobraćaju. Neka pripaze na svoja auta koja mogu biti meta lopova. I to 14. i 15. avgusta i 26.i 27. decembra.

Zdravlje

Ove godine biće izuzetno korektno za većinu Jarčeva. Biće nekih problema sa respitatornim organima krajem februara. Neka se svi Jarčevi pripaze oko 12. aprila saobraćaja. Tog dana su im moguće neke saobraćajke i povrede nogu. Opet taj avgust ove godine koji je malerozan za većinu znakova zodijaka, zbog loše kontalacije i aspekata koje prave planete Jupiter, Mars i Saturt. Pa su opet i kod Jarčeva moguće povrede nogu i ruku, baveći se nekim motornim sportovima na vodi ili vozeći električne trotinete, motore, bicikla itd. Neka izbegavaju vožnju tim prevoznim sredstvima 14.i 21. avgusta.

Ljubav

Neki će se Jarčevi zaljubiti ove godine i stupiti u ozbiljnu vezu, a neki pak dobiti prinovu ili zatrudneti. I to u periodu kraj januara, početak marta i sredina mara. Slobodnim Jarčevima moguća je neka avantura i poznanstvo na kraćem putovanju između 18. i 23. novembra.