Vodolija
Horoskop za 2024.

Posao

Ove godine Vodolije će biti više nego obično ambciozne, pune samopouzdanja i fanatično uporne. Žele će da ostvare davno zacrtane ciljeve u poslu i karijeri . Ove godine će imati uspeha sve one Vodolije koje se bave ili rade u vojsci , policiji i tajnim službama. Takođe oni koji rade u vojnoj industriji , koji se bave menadžmentom i politikom, novinarstvom i medijima, kao i profesionalnim sportom. Sredinom februara, početkom maja i početkom juna im je povoljan period za ostvarenje svojih profesionalnih ambicija. Vodolije koje se bave privatnim biznisom , a naročito proizvodnjom hrane, mesnom industrijom , gajenjem voća i povrća, imaće veliki uspeh i velike prihode krajem januara, početkom aprila, u drugoj polovini maja meseca. Krajem avgusta mogući su neki iznuđeni troškovi za sve Vodolije. I to zbog gubitka na berzi, hazardnih igara, kocke , igranja na kladionici i nepovljnih kupovina.

Zdravlje

Kod većina Vodolija zdravlje će biti stabilno. Ipak zbog boravka planete Pluton u njihovom 1. polju, trebaju da se paze nekih iznenadnih i nesmotrenih reakcija, koje mogu dovesti do povreda tela, pre svega nogu. Opasni period za to su sredina februara 14. i 15. februar, kada treba izbegavati vožnju i hodanje po zaleđenim površinama ulica. Izbegavati tih dana i zimske sportove, kao što su skijanje i klizanje. 7. i 8. mart takođe opasni za neke radove u kući, pripazite se Vodolije tada, struje i električnih aparata. Srednom jula mogući su neki problemi sa želudcem, neka trovanja hranom.

Ljubav

Ništa posebno ove godine se neće dešavati Vodolijama na ljubavnom planu. Početkom januara moguća je neka tajna veza sa razvedenom osobom. Početkom marta moguće je neko poznanstvo preko posla. Sredinom maja neka strasna avantura sa nekom osobom stranog porekla. Sredinom jula neko lepo poznanstvo i strasna avantura na odmoru-moru. U drugoj polovini avgusta mnogim Vodolijama može doći do pucanja veze usled neke preljube.