Strelac
Horoskop za 2024.

Posao

Ovo će biti više uspešna godina za one Strelčeve koji se bave privatnim biznisom. I to građevinom, trgovinom i proizvodnjom građevinskog materijala, prodajom servisiranjem bele tehnike i klima uređaja. Zatim pomorstvom, ribolovom, trgovnom plodovima mora, turizmom, ugostiteljstvom, držanjem staračkih domova, noćnim lokalima, barovima, kockarnicama i kladionicama.Svi oni mogu imati puno uspeha u svojim profesijama i poslovima u periodu krajem januara, početkom februara, sredinom aprila i u drugoj polovini maja. U svim tim periodima izgledni su i veći dobitci i profit od posla sa kojim se bave. Ipak na kraju avgusta i sredina decembra nekim Strelčevima može doneti gubitke, neplanirane prirode. Usled prirodnih katastrofa ili havarija u proizvodnji ili nekih problema u transportu. Oni Strelčevi koji se bave poljoprivredom, koji rade u bankarskom sektoru, poreskim institucijama imaće uspeh u prvoj polovini godine. Početkom juna je dobar period za one Strlečeve koji rade u transportu , saobraćaju, što avio, što železničkom i svim onima koji rade u oblasti komunikacija.

Zdravlje

Generalno dobro zdravlje može da očekuje većina Strelčeva. Mogući su problemi sa organima za varenje i to želudcem i jetrom u periodu sredina apreila- sredina maja. Neka pripaze šta jedu i piju naročito količinski. Tokom avgusta moguće su neke povrede , baveći se sportom i rekreaciojom na otvorenom i to u prvoj polovini avgusta. Tokom decembra moguće su neke povrede u saobraćaju ili prilikom klizanja na otvorenom prostoru. Posebno neka obrate pažnju na 7,8,20,21,28 i29, decembar.

Ljubav

Druga polovina mnogo bolja , tačnije od početka juna. Mnogi Strelčevi će se ove godine venčati, veriti ili stupiti u ozbiljnu vezu, i to u prvih deset dana juna, početkom jula, početkom septembra i prvoj polovini oktobra. Neki Strelčevi će ove godine dobiti prinovu ili ostati u drugom stanju i to sredinom maja. U drugoj polovini januuara slobodni Strelčevima sledi lepa avantura na nekom odmoru na planini ili sa nekim sa svog fakulteta ili škole. Sredinom aprila moguća je veza sa nekim koji stanuje u komšiluku. Sredinom avgusta i sredinom novembra mogući su raskidi veza sa nekim Strelčevima.