Rak
Horoskop za 2024.

Posao

Rakovi koje se bave socijalnim i humanitarnim radom, prosvetom i obrazovanjem mogu ove godine imati uspeha i priznanja u svom radu i karijeri naročito početkom februara. Uspeh ove godine mogu imati i Rakovi koji se bave kibernetikom, programiranjem, elektronikom i to sredinom oktobra. Povoljan mesec je april za novčane dobitke od poslovnih partnera. Za Rakove koji misle da se bave privatnim biznisom, a naročito otvaranjem kozmetičkih salona, salona za ulepšavanje, estetskom hirurgijom, povoljan je početak juna. A oni koji se bave već tim delatnostima mogu u tom periodu imati veću dobit. Svi dramski umetnici , muzičari , slikari itd, početkom aprila ove godine mogu imati velike uspehe i priznanja za svoj rad. Takođe sportisti koji se bave košarkom, odbojkom, atletikom, trčanjem, biciklizmom, mogu imati najveći uspeh u karijeri u prvoj polovini juna.

Zdravlje

Relativno dobro i stabilno ove godine za većinu Rakova. Ipak neke se neki Rakovi pripaze početka godine, nekih povreda nogu i udova na skijanju ili na klizavim površinama. Opasni dani su 8.i 9. januar. Neki Rakovi bi trebalo u avgustu da se pripaze nekih respiratornih problema sa plućima, tj. nekih upala i alergijskih reakcija , neakođe neka nevoze i ne putuju nigde sa autom 13. i 14. avgusta, moguće su neke saobraćajne nesreće sa lošim ishodom po njihovo zdravlje.

Ljubav

Slobodni Rakovi krajem januara mogu upoznati nekog ko radi u nekim državnim institucijama ili na nekom putu u inostranstvu. Neke Rakove ženske populacije može zadesiti neočekivana i neželjena trudnoća sredinom avgusta. Ova godina doneće Rakovima dosta turbulencija u ljubavi ove godine. Doneće i neke tajne veze sa zauzetim osobama i onima koje su u braku. To može dovesti za posledicu da se njihovi brakovi i veze sruše zbog tih avantura. Naročito indikativan period za tako nešto je avgust. i decembar mesec.