Devica - Horoskop
za februar 2024. god

Posao

Tokom februara najviše uspeha na poslovnom planu će imati one Device koje se bave privatnim biznisom u sveri obrazovanja, izdavačkoj delatnosti, advokaturi pa i profesionalnom sportu i to : fudbalom, košarkom, rukometom i vatrepolom. I to najviše u periodu izmeđeu 26. i 29. februara. Neke Device mogu imati svađe i neprijatnosti sa pretpostavljenima 15. i 16. februara. Sredinom februara, u perodu od 14. do 19. neke Device koje se bave, medijima , šou-biznisom, medicinom , avio –prevozom , mogu imati veću dobit i prihode od svojih profesija.

Zdravlje

Moguće su neke povrede na poslu ruku i nogu i to 15, 16, i 17. februara zbog lošeg aspekta Merkura njihovog vladara sa Uranom . Takođe neka se pripaze tih dana struje i petljanja sa električnim apartatima u domaćinstvu. Naročito bojlera, fena i šporeta. Moguće je da dođe do nekog kratkog spoja i da se opeku ili da ih udari struja. Oprez tih dana! Takođe moguće su neke povrede u sportu bilo da se bave rekreacijom ili profesionalno i to 24. i 25. februara. Noge, tj. skočni zglobovi i pete, mogu biti najranjiviji u tom periodu.

Ljubav

2. i 3. februara moguće je da Device upoznaju nekog na planini ili mestu pored vode, zbog povoljnog aspekta Merkura u Jarcu sa Neptunom u Ribama. Pošto će verovatno i Devica i ta osoba biti pod dejstvom opijata, ishod te veze i tog susreta biće krajnje neizvestan. U pediodu od 13. do 14. februara može doći neke strasne seksualne avanture, sa osobom koju upoznaju na nekoj proslavi u firmi ili na nekom noćnom izlasku u nekom klubu koji organizuje firma za koju rade. 29. februara, moguće je neko poznanstvo Devicama u nekoj zdravstvenoj instituciji, bolnici , domu zdravlja, zubarskoj ambulanti.