a

Škorpija - karakteristike

Planeta vladalac: Mars, Pluton Delovi tela vezani za Škorpije: reproduktivni organi, žlezde, prostata, bešika, čmar. Vašem telu je potrebna hrana koja sadrži: kalcijum sulfat. Razvijajte: opraštanje, veću društvenu prilagodljivost. Izbegavajte: osvetoljubivost, tajnovitost, ljubomoru i ekscese.

Neke ključne reči pri opisivanju Škorpija su: Snaga vaše volje i namere je velika, pa kada jednom preduzmete nešto, skloni ste da i sebe i druge gonite neumorno sve do ispunjenja tog zadatka. Škorpije su lojalni prijatelji, a opasni neprijatelji. Vaše mnoge i urođene sposobnosti omogućuju vam da postignete uspeh u velikom broju profesija. Ako imate tipično Škorpionsku hladnu ravnodušnost, možete postati dobar i vešt hirurg. Vaša prirodna sposobnost da prozrete tuđe tajne može vas kvalifikovati za reportera crne hronike ili tajnog agenta. Dobre karijere za Škorpije su: ginekolog, pogrebnik, laboratorijski tehničar, vojnik, pisac, muzičar, kompozitor i dirigent, blagajnik u banci i rukovodilac u osiguravajućoj kompaniji.

Zdravlje i ishrana Škorpija

Osnovne ugrožene oblasti tela, koje morate dobro čuvati, su reproduktivni organi, donji deo utrobe, slepo crevo, uretra i sakralni pleksus. Druge bolesti koje pogađaju ovaj znak mogu biti hepatitis, problemi sa bešikom i epilepsija. Muškarac Škorpija često je žrtva problema sa prostatom, kilom, povredom polnih organa. Vaša dijeta treba da bude bogata proteinima i uključuje, osim bezmasnog mesa, morsku hranu, živinu, jaja, jogurt, orahe i soju. Ćelijska so Škorpija je kalcijum sulfat. Ovaj element je potreban za obnavljanje epitelnog tkiva i održavanje prirodne otpornosti organizma prevencijom akumulacije organskih otpadnih materija u telu. Često su prvi znaci nedostatka ovog elementa nazalna kongestija, sinuzitis, infekcije respiratornih puteva. Ozbiljan nedostatak može da prouzrokuje čireve, pleuritis, probleme sa bubrezima i jetrom. Da biste uneli adekvatnu količinu kalcijum sulfata morate jesti sveže voće i povrće, jer vaš organizam ne može apsorbovati komercijalnu formu soli. Glavni prirodni izvor ovog elementa su: crni luk, špargla, kelj, beli luk, karfiol, praziluk, rotkvica, smokva, višnja, suva šljiva i kokos.

Škorpije u ljubavi

ONA je atraktivna vamp-žena, očarava i fascinira svojom magijom više nego lepotom. Ne otkriva ljubav jer se plaši promašaja. Ne zna da prašta. Gde svoju polugu podmetne uspeh je siguran, neminovan i poguban. Podozriva je i kontroliše muža. Silovite želje, strast, oštar jezik. Neverna samo da utoli požudu, obeća i održi. ON ne zna za sredinu, hoće sve ili ništa. Čim uđe u odnos zaokuplja tolikom snagom i strašću da ona nema daha da se osvrne na drugoga. U brak ulazi da bi smirio pohotu. U ljubomori spreman na zločin. Ne daje poklone, ne prima saučešća, opasno je isprovocirati ga. Ne prašta neveru. Njemu treba drugarica radi uzbuđenja. Ako je smiren, zna ženu da zaludi i veže uz sebe.