a

Vaga - karakteristike

Planeta vladalac: Venera Delovi tela vezani za Vage: bubrezi, slabine, lumbalni pojas. Vašem telu je potrebna hrana koja sadrži: natrijum fosfat. Razvijajte: samouverenost i sposobnost da se suočite sa činjenicama. Izbegavajte: preterano pušenje, žestoka pića, neodlučnost i ljubomoru.

Neke ključne reči pri opisivanju Vaga su: Uopšteno govoreći, Vage vole ravnotežu. Više vole da nivelišu stvari, da izbegnu ono što naša burna vremena nazivaju konfrontacijom. Ova unutrašnja čežnja za harmonijom, vredan poštovanja kada je umerena, može da se pretvori u osnovu jedne sasvim parališuće neodlučnosti. Nesigurnost može ugroziti vaše zdravlje stvaranjem emocionalnog pritiska koji će nepovoljno uticati na funkcije bubrega i bešike. Vaš urođeni takt, osećanje pravde i nepristrasnost osposobljavaju vas za zvanje diplomate, posrednika, sudije ili bračnog savetnika. Uspešne karijere Vage mogu ostvariti i kao: umetnici i učitelji umetnosti, muzičari, stručnjaci za unutrašnju dekoraciju, prodavci, kozmetičari, socijalni radnici i glumci.

Zdravlje i ishrana Vage

Osnovne bolesti su lumbago, anurija, problemi sa bešikom, čirevi, kamen u bubregu, uremija, Brajtova bolest, dijabetes i (kod žena) cista na jajniku. Ćelijska so Vage je natrijum fosfat koji održava ravnotežu kiselina i baza u vašem telu, i olakšava eliminaciju otpadaka. Potrebu za natrijum fosfatom možete zadovoljiti konzumirajući sledeće prehrambene artikle: šargarepa, špargla, cvekla, kukuruz, smeđi pirinač, smokva, jabuka, jagoda, breskva, borovnica i suvo grožđe. Vitamin E igra glavnu ulogu u terapiji kožnih problema i nevolje sa venama, kao što su hemoroidi i proširene vene.

Vage u ljubavi

ONA je ljupka i graciozna, stvara atmosferu poverljivosti. Duboko emotivna i rasuđuje po osećanju. Rafinirana u ljubavi, traži da bude voljena, vođena, nošena, ljubljena. Ne zna da odbije udvaranje ni dodire da ne bi ispala gruba. Dugo bira muža i često ne uspe da se uda. Prevari zbog neotpornosti, lepe prigode, zatim resko slaže i kao zaboravi. Treba joj nežna predigra. Brak najčešće iz čiste ljubavi. ON je prijatan i šarmantan, više osvaja kao drug nego kao muškarac za kim se žudi. Više emocija nego strasti, više milovanja nego seksa. Lako troši na devojke, igra u novac, zadužuje se, ne juri dužnike. Neveran samo ako je razočaran.