a

Blizanci - karakteristike

Planeta vladalac: Merkur Delovi tela vezani za Blizance: ramena, ruke, pluća, nervni sistem. Vašem telu je potrebna hrana koja sadrži: kalijum hlorid Razvijajte: mir, samodisciplinu, akciju sa ciljem Izbegavajte: nervnu iscrpljenost, rasipanje snage.

Neke ključne reči pri opisivanju Blizanaca su: pametan, domišljat, radoznao, često promenljiv, uživalac u zadovoljstvima i neodgovoran. Blizanci su konstantno budni i u mentalnom preopterećenju. Vi biste, tobože, želeli da svuda stignete, sve radite, pročitate sve knjige i raspravljate o svakoj čoveku poznatoj temi – i sve to u tako kratkom vremenskom roku. Blizancima odgovara karijera vezana za komunikacije i transport, trgovinu. To su rođeni putnici, prodavci, bibliotekari, službenici.

Zdravlje i ishrana Blizanaca

Zdravlje i ishrana Blizanaca: Pobrinite se da vaša dnevna ishrana obnavlja vaše iscrpljene nerve, poveća vitalnost i reguliše fibrin u krvi. Prehrambeni proizvodi koji sadrže kalcijum posebno su važni za Blizance, pošto kalcijum pomaže opuštanju prenapregnutih nerava. Ćelijska so Blizanaca je kalijum hlorid, koju izdašno nude boranija, špargla, cvekla, šargarepa, kukuruz, celer, kajsija, breskva, šljiva i ananas.

Blizanci u ljubavi

ONA je dečija duša, pristup jednostavan i lak. Voli muža, druga i ljubavnika. Dosadi joj monotonija, pa često u koitusu treba izmišljati poze. Ne planira neverstvo, ali padne slučajno na izletu, žurci, iz čiste znatiželje. Inače nudi i ne da, ima spremnu temu za otpor, deluje šarmom i ubeđuje da si od nje imao sve. ON nema kompleksa ni erotskih dilema. Čezne za lakim senzacijama, promenljivim malim uzbuđenjima bez čega nema stimulacije. Ulazak u brak dobro planira. Eros ga ne zanima, ne zna čak ni da se ljubi, ljubav vodi u nekoj žurbi. Osvaja trikovima, komplimentima, poklonima, nasrće, obleće, laska, ne da reč suparniku.