a

Rak - karakteristke

Planeta vladalac: Mesec Delovi tela vezani za Rakove: grudi, stomak, laktovi (zglobovi). Vašem telu je potrebna hrana koja sadrži: kalcijum fluorid. Razvijajte: samopouzdanje i emocionalnu stabilnost. Izbegavajte: potištenost, izazivački stav i prejedanje.

Neke ključne reči pri opisivanju Rakova su: osetljivi, stidljivi, porodični, ljubitelji zadovoljstava, kapriciozni, maštoviti i štedljivi. Istaknute crte vašeg karaktera je ljubav prema domu i porodici. Pošto ste ljubazni, popularni i saosećajni, mogli biste biti dobar političar. Ostale idealne karijere za Rakove su: propaganda, uprava hotela, trgovina, pozorišna gluma, vođenje restorana, trgovina antikvitetima i agencija za telente.

Zdravlje i ishrana Rakova

Trebalo bi da izbegavate mnogo šećera, jela bogata skrobom i masnoćama. Većina Rakova počinje da se goji prilično rano, a ta predispozicija često vodi narušavanju ravnoteže suštinskog telesnog metabolizma i izazivanju oticanja tkiva zbog zadržavanja vode. Vaša osnovna ishrana treba pre svega da bude okrenuta proteinima i uključuje određenu količinu morske hrane, kako biste obezbedili potrebnu količinu joda. Osim toga, potrebno vam je raznovrsno voće, povrće i lisnato zelenilo. Ćelijska so Rakova je kalcijum fluorid. Nedostatak ovog minerala može da prouzrokuje proširenje vena, slabljenje mišića, propadanje zuba i slabljenje vida. Sledeći prehrambeni proizvodi su najbolji izvor ovog, za Rakove posebno važnog hranljivog sastojka: mleko, sir ili jogurt, kelj, kupus, bundeva, crni luk, pomorandža, limun, ćumance jajeta i raženi hleb.

Rakovi u ljubavi

ONA ne pokazuje toliko spoljašnje draži, telesna strast je latentna, mirna, povučena, nećka se i na ženidbenu ponudu princa. Nikad ne otkriva ljubav, u smišljeno priređenoj zamci padne zbog neotpornosti, kasnije dugo pati i plače. Kao žena odana domu, mužu, deci. Obično bujne grudi. Eros je u braku svetinja. Tama i san dočaravaju svemoguće poze i više strasti. Ako je prevarena, prašta i pati. ON je savitljiv i pronicljiv. Kao mladić troši u veselom društvu, kao oženjen brine toliko o kući i deci da ga žena mora terati iz kuće. Eros u mladosti služi da se popuni stalna ćeđ za duševnim doživljajima i promenama. Kao oženjen odjednom se odriče društva i prekida sve ranije avanture. Neveran je tek ako nema duševnog mira ili ako se poda piću.