a

Strelac - karakteristike

Planeta vladalac: Jupiter Delovi tela vezani za Strelce: kukovi, butine, trtični pršljen. Vašem telu je potrebna hrana koja sadrži: silicijum dioksid. Razvijajte: taktičnost, samodisciplinu i istrajnost. Izbegavajte: cigarete, stresove, neopreznu vožnju.

Neke ključne reči pri opisivanju Strelaca su: direktan, optimističan, smeo, altruističan - što su sve pozitivni kvaliteti koji ukazuju na prijatelja čovečanstva. U celini je vaš karakter obeležen naprednim, ekspanzivnim kvalitetima vašeg planetarnog vladaoca, Jupitera. Vaša žudnja je da istražujete, stičete iskustvo, polažete nove temelje - bilo znanja, ili vere ili političkih carstava. Možete da iskujete uspešnu karijeru u bilo kojoj vokaciji koja zahteva svestran, intuitivan mozak, sposobnost podučavanja i demonstriranja, talenat za publicitet i propagandu i nepristrasnu veštinu suđenja. Možete uspešno raditi kao profesor, sudija ili diplomata.

Zdravlje i ishrana Strelaca

Strelac se vezuje sa sledećim patološkim uslovima: išijas, reumatizam kukova i butina, intestinalni problemi, fistule, problemi sa disanjem, degenerativna zadebljanja jetre i lokomotorna ataksija. Vežbajte uzdržavanje od konzumacije masnih jela i začina. Jupiter utiče na jetru i arterijski sistem i, kada je nepovoljno aspektiran, teži da unese mir u ove vitalne telesne organe. Ćelijska so Strelca je silicijum dioksid koji se u prirodi nalazi u kristalnoj formi običnog kvarca. Pankreas sadrži znatnu količinu silicijum dioksida, a potreban je tkivu običnih mišića. Ova so je prisutna u kostima, vezivnom tkivu mozga i omotačima nerava. Dobar je izolator, i pomaže očuvanju toplote u hladnim danima. Silicijum dioksid je uzročnik raspadanja materije, kao što je gnoj iz čireva i bubuljica, izbacuje ih na površinu kože i deluje lekovito na mesta gde je zapaljenje buknulo. Nedostatak ove soli možete konstatovati kada ustanovite da vašoj kosi nedostaje zdrav sjaj, kapci zapaljeni ili desni bolne. Varivi izvori silicijum dioksida su jestiva kora voća i povrća, smokva, jagoda, suve šljive, škotski ovas, paškanat, integralni pirinač i zrele trešnje.

Strelci u ljubavi

ONA je žeravica pod pepelom, uvek može da razgori vatru. Sklona je slobodnom ponašanju, humana, nikad monotona. Redovno traži muža iznad proseka. Prijatna intimnost; pada na izjave o izuzetnoj vrednosti, sportu, muzici. Otvorena prema prijatelju, ne ženira se svući. ON ima koncepciju ljubavi kao zakonitosti reda među ljudima. Galantan ljubavnik, zna sve o seksu, a traži ženu koja će shvatiti njegove ideale. U braku hoće miran kontakt, poverenje, da podiže partnerku. Ne uhodi, ne vara, a ako ona prevari on svesno prećutkuje držeći tako moralnu premoć u braku.